Jørgen Strand Larsen (t.h.) pirket inn 2-2 for Wolverhampton i lørdagens bortetap mot Brentford. Foto: Steven Paston / PA / AP / NTB

Strand Larsen scoret i nytt PL-mareritt

For andre gang i høst utlignet Jørgen Strand Larsen for Wolverhampton, men bare for å se laget klappe sammen. Lørdag ble det 3-5-tap borte mot Brentford.

Av NTB | 05.10.2024 18:02:14

Sport: Landslagsspissen kastet fram en fot og pirket inn 2-2 etter litt over halvspilt første omgang. I ren muskelkraft slo han klart hjemmelagets midtstopper Ethan Pinnock.

– Der får den råsterke østfoldingen brukt styrken sin. Det er så bra gjort, og det var mye vilje i den scoringen, utbrøt Viaplays kommentator Jørgen Sundby.

Målet var Strand Larsens andre etter overgangen til Premier League. Det første kom i august da han gjorde 2-2 i en kamp Chelsea til slutt vant 6-2.

Brentford tok tilbake ledelsen kort tid etter Strand Larsens nettkjenning. Vertene satte deretter inn sitt fjerde mål like før pause, og i sluttminuttene ble det scoring på begge lag.

Wolverhampton ligger sist på tabellen med kun ett poeng fra sju kamper. I ligaen har klubben sluppet inn desidert flest mål (21).