Jørgen Strand Larsen scoret i 2-3-tapet mot Getafe søndag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Strand Larsen scoret for Celta Vigo

Den norske Celta Vigo-spissen Jørgen Strand Larsen scoret i 2-3-tapet mot Getafe i La Liga søndag. Nederlaget kom med noen få minutter igjen av kampen.

Av NTB | 11.02.2024 16:11:57

Sport: Larsen reduserte til 1-2 med tjue minutter igjen av kampen, før lagkamerat Tadeo Allende utlignet med fem minutter igjen av ordinær tid.

Poeng ble det imidlertid ikke for Strand Larsen og Celta Vigo. Jaime Mata ble matchvinner rett før overtiden. Det var spanjolens andre scoring i kampen.

Mata doblet ledelsen rett før pause, bare noen minutter etter at Borja Mayoral scoret kampens første mål.

Strand Larsen ble tatt av etter 80 minutter. Søndagens scoring var 24-åringens niende nettkjenning i den spanske toppdivisjonen denne sesongen. Halden-mannen har scoret i to strake kamper.

Celta Vigo ligger på 16.-plass i ligaen med 20 poeng. Getafe innehar 10.-plassen med 33.