Jørgen Strand Larsen og Celta Vigo tapte mot Mallorca. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Strand Larsen fra start i Celta-tap

Jørgen Strand Larsen startet på topp da Celta Vigo tapte 0-1 borte mot Mallorca i den spanske toppdivisjonen i fotball.

Av NTB | 20.01.2023 23:05:43

Sport: Nordmannen scoret sitt første La Liga-mål i forrige runde, men greide ikke hjelpe laget sitt til seier i fredagens oppgjør. Larsen ble byttet av etter 66 minutters spill.

Celta hadde ikke tapt i ligaen siden november, men trengte poeng mot Mallorca for å distansere seg fra bunnsjiktet i La Liga. Med tap står klubben nå med 17 poeng etter 18 spilte kamper. Går resultatene feil vei denne runden, kan klubben havne nest sist på tabellen.

I et tett oppgjør var det vertene som tok alle tre poengene. Seieren sikret Dani Rodriguez da han scoret kampens eneste mål etter 59 minutters spill.

Larsen har elleve kamper fra start og tre som innbytter så langt denne sesongen.

Mallorca er for øyeblikket på tiendeplass i ligaen.