Henrik Skogvold scoret nok et mål for Start i møte med Hødd. Foto: Heiko Junge / NTB

Start med solid snuoperasjon – påførte Hødd årets første tap

Start lå under to ganger, men vendte til 4-2-seier mot nyopprykkede Hødd i 1. divisjon søndag. Gjestene fra Ulsteinvik tapte sin første kamp for sesongen.

Av NTB | 07.05.2023 17:04:09

Sport: Hødd hadde to seire og tre uavgjort på sine fem første kamper denne sesongen, men måtte se seg slått mot Start. Kristiansand-laget vant igjen etter tre strake poengtap.

Hødd gikk opp i ledelsen etter et kvarter da Thomas Lillo stanget et innlegg i mål. To minutter etter hvilen utlignet imidlertid sørlendingene da Alagie Sanyang også brukte hodet for å finne veien til nettmaskene.

Rett etterpå fikk Hødd et straffespark. Det banket Torbjørn Kallevåg høyt i mål. LSK-utleide Henrik Skogvold prikket så inn 2-2 med tjue minutter igjen. 18-åringen står med fire scoringer og en målgivende på fire kamper denne sesongen.

Ti minutter senere fullførte Tom Strannegård snuoperasjon, før Zakaria Sawo la på til 4-2 for Start.

Kongsvinger tok sin tredje seier for sesongen da Jerv ble slått 2-1. Adem Güven og Martin Hellan scoret målene for Kongsvinger, mens Ugland satte inn Jervs mål. Brage Berg Pedersen ble utvist for KIL på tampen.

Moss vant på sin side 1-0 over Sandnes Ulf etter en scoring av Sebastian Pedersen. Oppgjøret mellom Fredrikstad og Skeid endte målløst.