Sparta overkjørte Vålerenga på Jordal. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sparta overkjørte Vålerenga på Jordal – Storhamar forlenget seiersrekken

Vålerenga var sjanseløse da Sparta kom til Jordal Amfi og vant 5-1, mens Storhamar fikk en komfortabel 3-1-seier over Comet i eliteserien i ishockey.

Av NTB | 09.12.2023 18:20:31

Sport: Dermed fortsetter Storhamar på toppen av tabellen, fire poeng foran Vålerenga.

Oslo-klubben fikk det meget tøft hjemme mot Sparta da Tim Daly sendte gjestene i ledelsen etter bare snaue fem minutter.

Hans Kristian Jakobsson (to mål) og Jonathan Hermansson sikret fire måls ledelse før den siste perioden.

Martin Grönberg satte inn Spartas femte mål, før Alex Dostie endelig fikk hull på byllen for vertene, sju minutter inn i den siste perioden.

Storhamar fikk det lang mer komfortabelt da Andreas Dahl, Kenneth Gulbrandsen og Patrick Thoresen sikret 3-1-seier for serielederne. Herman Kopperud scoret gjestenes eneste mål.

Seieren var deres niende strake. Sist gang de tapte, var borte mot Vålerenga 4. november (1-4). Før det sto de også med tolv seirer på rad.

Stavanger Oilers vant 4-1 borte mot Lillehammer, mens Frisk Asker sikret 4-3-seier hjemme over Ringerike Panthers.

Tidligere lørdag gikk Stjernen seirende ut med 7-6 etter forlengning hjemme mot Lørenskog.