Alexander Sørloth gikk målløs av banen for Atlético Madrid søndag. Her fra onsdagens mesterligakamp mot Lille. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Sørloth fikk én omgang i nytt Atletico-tap – langt bak serieleder Barcelona

Alexander Sørloth og Atlético Madrid er inne i en vanskelig periode. Søndag ble nordmannen byttet inn i jakten på utligning mot Betis, men Diego Simeones mannskap tapte 0-1.

Av NTB | 27.10.2024 20:39:13

Sport: Det har kun blitt én seier på de seks siste kampene. De øvrige fem oppgjørene har endt med to uavgjort og tre tap.

I søndagens 0-1-tap mot Betis ble Sørloth henvist til benken fra start, men trønderen ble byttet inn for Conor Gallagher ved sidebyttet.

Ti minutter før slutt fikk Ángel Correa foten på en Sørloth-stuss, men ballen gikk i stolpen. Historien gjentok seg da samme mann headet ballen i krysstanga minutter etterpå. Dermed vant Betis 1-0.

Tapet gjør at Atletico blir værende på 20 poeng. Opp til serieleder Barcelona skiller det ti poeng.

Sist helg ble Sørloth tomålsscorer mot Leganés i La Liga. Det var landslagsspissens første fulltreffere for Atlético siden debuten i august.

I midtuken bommet Sørloth på tre store muligheter før pause i Atlético Madrids 1-3-tap for Lille i mesterligaen.