Felix Horn Myhre var meget god for Brann mot St. Mirren. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Sene scoringer sendte Brann videre i Europa – 4-2 sammenlagt over St. Mirren

Felix Horn Myhre spilte en praktkamp og ble matchvinner da Brann slo St. Mirren 3-1 på hjemmebane og avanserte til siste runde i conferenceligakvalifiseringen.

Av NTB | 15.08.2024 21:05:55

Ulykker og naturkatastrofer: Det ble en stor kveld for Oslo-gutten som også scoret i det første oppgjøret i Skottland. Myhre assisterte da Joachim Soltvedt satte inn 1-0 tidlig i kampen, og sent i 2. omgang brukte han all spensten han hadde da han hoppet opp og stanget inn det avgjørende 2-1-målet.

Før kampen var over rakk også Aune Heggebø å trygge ledelsen da bortelaget ble tafatt i egen boks.

Brann styrte mye på egen stadion, men ble stadig advart av skottenes dødballstyrke.

Det var også den måten St. Mirren skulle utligne på etter 73 minutter. Alex Iacovitti knuste alle i lufta på en corner og stanget inn 1-1. På det tidspunktet sto det 2-2 sammenlagt mellom lagene.

Der enkelte Brann-supportere nok fryktet at laget skulle kollapse, skjedde det motsatte. Rødtrøyene – med Felix Horn Myhre i spissen – viste seg best da det gjaldt og sørget for at Europa-håpet lever i beste velgående.