Ola Solbakken avsluttet leieoppholdet i japansk fotball ved å bidra til en 3-0-seier for Urawa Reds. Foto: Emilie Holtet / NTB

Seier i Solbakkens farvel med Urawa Reds

Urawa Reds vant 3-0 over Jubilo Iwata søndag i det som ble Ola Solbakkens siste kamp for klubben under leieoppholdet.

Av NTB | 30.06.2024 22:03:17

Sport: Etter en svak periode har Per-Mathias Høgmos lag vunnet to kamper på rad og klatret til 9.-plass på tabellen.

Atsuki Ito var den store spilleren på Saitama stadion. Han leverte assist til Hirokazu Ishihara og Ryoma Watanabe før han selv scoret det tredje målet.

Marius Høibråten var god i hjemmelagets midtforsvar, mens Solbakken spilte 73 minutter på kant.

Mandag morgen lokal tid meldte klubben at Solbakkens leieperiode fra Roma er utløpt og at han forlater klubben.

– Jeg er lei for at jeg ikke fikk spille flere kamper her som følge av skade. Fra min første dag i Japan har jeg følt meg velkommen og som en del av denne klubben. Jeg kommer til å fortsette å følge med på og heie på Urawa Reds, sa Solbakken i en melding på klubbens nettsted.

Han spilte fem seriekamper og en ligacupkamp.