Seedy Jatta scoret og ble utvist i seriekamp for Sturm Graz onsdag. Her fra tiden i Vålerenga. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Seedy Jatta scoret og ble utvist – Sturm Graz mistet seieren med ni mann

Seedy Jatta scoret 2-0-målet for Sturm Graz før pause, men ble utvist i 2. omgang, Med ni mann mistet mesterlaget seieren og spilte 2-2 mot Austria Wien.

Av NTB | 25.09.2024 22:11:23

Sport: Kampen var en av tre som for halvannen uke siden ble utsatt på grunn av en storm i Østerrike. Gjestende Sturm innledet sterkt i hovedstaden onsdag og tok en klar ledelse med mål av danske William Böving (24. minutt) og norske Jatta (41.).

Etter pause endret kampen karakter da først Emir Karic (53. minutt) og så Jatta (57.) pådro seg sitt annet gule kort. Den tidligere Vålerenga-spilleren protesterte iherdig, men forgjeves.

Mot ni mann tok Austria Wien seg inn i kampen og berget uavgjort med mål av svenske Matteo Vinlöf i det 60. minutt og brasilianske Lucas Galvão i det 74. minutt.

Austria var flere ganger nær et vinnermål, men Sturm-laget sto imot.

– Det ergrer meg veldig at dommeren skal ha så stor innflytelse på styrkeforholdet i en kamp. Kortene satt for løst, sa Sturm-trener Christian Ilzer ifølge ORF.

– Likevel er jeg stolt av laget mitt. I første omgang var vi gode, etter pause viste vi stor kampvilje.

Sturm Graz er ett poeng bak serieleder Rapid Wien.