Dortmund' snudde til 4-2-seier hjemme over Union Berlin. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB.

Ryerson-scoring mot gamle lagkompiser – Dortmund snudde til 4-2-seier

Julian Ryerson fastsatte resultatet da Borussia Dortmund vant 4-2 hjemme over Union Berlin i Bundesliga lørdag ettermiddag.

Av NTB | 07.10.2023 17:32:38

Sport: Dermed tok også gultrøyene over tabelltoppen i den tyske toppdivisjon. Leverkusen følger riktignok ett poeng bak med én kamp mindre spilt.

Dortmund fikk en drømmestart på kampen da Niclas Füllkrug sendte vertene i ledelsen etter bare sju minutter. Robin Gosens utlignet imidlertid bare to minutter senere, før Leonardo Bonucci snudde kampen kvarteret før pause.

Fire minutter etter hvilen startet Nico Schlotterbeck snuoperasjonen for Dortmund da han utlignet, før Julian Brandt satte inn 3-2-målet fem minutter senere.

Med 19 minutter igjen på klokken fastsatte Julian Ryerson resultatet for vertene. Det var nordmannens tredje mål på 28 kamper siden overgangen fra nettopp Union Berlin i januar.

Ryerson scoret også borte mot Hoffenheim i Dortmunds 3-1-seier i forrige serierunde.