reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Arkivnilde: Ole Berg-Rusten / NTB

Rogaland dominerte under Det Norske Måltid

Halvparten av prisene gikk til mat- og drikkeprodusenter fra fylket under den prestisjetunge gallaen i Stavanger.

Av Egil M Solberg | 26.04.2025 00:09:23

Matprat: Mat- og drikkeprodusenter fra Rogaland kunne juble da de stakk av med sju av de 14 prisene som ble delt ut under Det Norske Måltid fredag kveld.

Den store matfesten, som hyller Norges beste produkter, fant sted i Stavanger.

Blant vinnerne fra Rogaland finner vi A. Idsøe som tok hjem to priser: Årets drikk for sin eplemost og Årets kjøtt foredlet for sitt kaldrøkte bacon. Jærbær fikk prisen for Årets grønne med sine Jærbær jordbær, mens TT Meat vant Årets kjøtt med sin picanha. Jerseymeieriet sikret Årets meieriprodukt for sitt Jerseysmør, Jadarr vant Årets sjømat foredlet med sin fiskesaus, og Rygr Brygghus tok Årets øl med Sure Petra.

Arrangementet bekrefter Rogalands sterke posisjon som en av landets fremste matregioner.

Flere nyheter: