Tottenham feirer scoring mot Everton i Premier League. Foto: Ian Walton / AP / NTB

Richarlison i målform da Tottenham stoppet formsterke Everton

Richarlison scoret kampens første mål mot gamleklubben Everton da Tottenham vant 2-1 i Premier League lørdag.

Av NTB | 23.12.2023 18:08:11

Sport: Tottenham tok dermed sin tredje strake ligaseier og ligger på 4.-plass på tabellen med 36 poeng.

Everton kom til kampen med fire strake ligaseire, hvor blåtrøyene ikke hadde sluppet inn ett eneste mål.

Ni minutter inn i kampen scoret imidlertid Richarlison. Nå står brasilianeren med fire nettkjenninger på de siste tre kampene. Ifølge BBC hadde Richarlison bare to scoringer på sine siste 39 kamper før den tid.

Ti minutter senere doblet Son Heung-min ledelsen etter at Jordan Pickford måtte gi en retur ut i feltet.

Dominic Calvert-Lewin reduserte fem minutter etter pause, men en VAR-sjekk annullerte målet. André Gomes var for tøff i en duell med Emerson før scoringen.

Gomes hamret likevel inn en redusering med under ti minutter igjen av ordinær tid.

Tottenham gjester Brighton 28. desember, mens Everton tar imot Manchester City dagen før.