Manchester Uniteds Marcus Rashford kunne avgjort mot FA-cupkvartfinalen mot Liverpool, men bommet på en enorm sjanse. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Rashford misset kjempemulighet på overtid: – For et vanvittig drama

Utskjelte Antony fikset ekstraomganger for Manchester United mot Liverpool i FA-cupkvartfinalen. I siste sekund bommet Marcus Rashford på en enorm sjanse.

Av NTB | 17.03.2024 18:37:34

Sport: – Folk tror jo ikke det de ser. I hvert fall ikke han, utbrøt Viaplay-kommentator Andreas Toft.

På stillingen 2-2 ble Rashford spilt alene med keeper. Fra noe skrått hold avsluttet han utenfor.

– For et vanvittig drama på overtid. Denne scorer han på åtte-ni av ti ganger, sa Viaplay-ekspert Lars Tjærnås.

Bare minutter tidligere plasserte innbytter Antony inn 2-2-scoringen.

Alexis Mac Allister og Mohamed Salah brukte tre minutter på å vende til 2-1-ledelse like før pause. Scott McTominay scoret kampens første mål etter ni minutter.