Cole Palmer er i forrykende form for Chelsea. Foto: Dave Shopland / AP Photo / NTB

Palmer-magi i Chelsea-seier: – En helt vanvittig pasning

Chelsea-stjernen Cole Palmer var nok en gang avgjørende da Chelsea slo Newcastle 2-1 i Premier League på Stamford Bridge søndag.

Av NTB | 27.10.2024 17:09:41

Sport: Like etter hvilen avgjorde Palmer kampen med sitt 2-1-mål. 22-åringen stormet inn i Newcastle-boksen før han hamret inn vinnermålet i det nærmeste hjørnet.

Scoringen sørget for at engelskmannen står med 24 målpoeng på sine siste 15 kamper på Chelseas hjemmebane i London. Han har allerede elleve målpoeng i Premier League denne sesongen.

Scoringen var likevel ikke Palmers mest imponerende involvering i oppgjøret. 17 minutter var spilt da han fant Pedro Neto med en nydelig bakromspasning. Portugiseren stormet nedover sidelinjen før han spilte Nicolas Jackson fri foran mål. Spissen kunne upresset trille inn 1-0.

– Det er bare Cole Palmer og kanskje Kevin De Bruyne som kan slå sånne pasninger i Premier League. Det er en helt vanvittig pasning, utbrøt Viaplay-kommentator Eivind Bisgaard Sundet.

Alexander Isak scoret Newcastles mål i oppgjøret. På stillingen 1-2 kunne han ha spilt Joelinton fri foran åpent mål, men svensken valgte isteden å avslutte selv. Da endte det med Newcastle-nederlag.

Sett bort ifra blant annet 1-2-tapet for Liverpool forrige runde har Chelsea vist fin form i starten av årets sesong. Klubben gikk inn i runden med fire seirer, to uavgjortresultater og to tap.

Allerede onsdag møtes klubbene på ny. Da er Newcastle hjemmelag til ligacupoppgjøret dem imellom.