Danny Welbeck scoret mot moderklubben Manchester United. Foto: Gareth Fuller / PA via AP / NTB

Overtidstap for Manchester United etter svakt forsvarsspill og bisarr offside-annullering

Manchester United hadde ikke marginene på sin side og tapte 1-2 for Brighton i Premier League lørdag. Annullert ledermål og baklengs på overtid sørget for tap.

Av NTB | 24.08.2024 15:35:17

Sport: Etter at Amad Diallo hadde utlignet Brightons ledelse, trodde Alejandro Garnacho at han hadde sendt United i føringen etter 69 minutter, men på streken traff ballen en offsideplassert Zirkzee, som nettopp hadde forsøkt å skli inn ett innlegg fra Bruno Fernandes.

Dermed ble målet annullert etter VAR-sjekk.

På overtid gjorde João Pedro vondt verre for United, da han satte inn vinnermålet.

Danny Welbeck scoret åpningsmålet for Brighton mot gamleklubben. Manchester Uniteds stopperpar Harry Maguire og Lisandro Martínez fikk sterk kritikk for baklengsmålet av Bojan Djordjic, i studioet til Viaplay i pausen.

– Maguires forsvarsspill er helt elendig. Lisandro Martínez velger også feil spiller å markere. Det er ikke engang bra nok på amatørnivå, sa Djordjic.

Brighton gikk til pause med ledelsen, men Erik ten Hag tok grep til annen omgang og satte inn Zirkzee, som ble matchvinner i serieåpningen mot Fulham sist helg.

Men denne gangen ble den nederlandske spissen syndebukk.