Victor Osimhen scoret kampens eneste mål mot Fiorentina. Foto: Alessandro Garofalo / AP / NTB.

Østigård startet i Napoli-seier – Osimhen både traff og bommet fra straffemerket

Napoli kunne kalle seg seriemester i Italia tidligere denne uka. Søndag vant de 1-0 mot Fiorentina da toppscorer Victor Osimhen ble matchvinner.

Av NTB | 07.05.2023 20:34:15

Sport: Den nigerianske spissen prikket inn et straffespark med et drøyt kvarter igjen av kampen.

24-åringen noterte seg dermed for sin fulltreffer nummer 23 i Serie A denne sesongen. Ingen spillere har scoret flere.

Osimhen hadde likevel et mislykket treff fra krittmerket tidligere i kampen. Napoli fikk sin første straffe tre minutter ut i andre omgang. Det forsøket stanset Fiorentina-keeper Pietro Terracciano.

Landslagsstopper Leo Skiri Østigård spilte hele kampen. Mot Udinese torsdag sikret Napoli seriegullet da kampen endte 1-1. Det var klubbens første tittel i Serie A på 33 år.