Christoph Baumgartner scoret 1-0 for Østerrike mot Kasakhstan torsdag. Her fra EM i sommer. Foto: Petr Josek / AP / NTB

Oppskriftsmessig østerriksk seier i Norges nasjonsligagruppe – slo Kasakhstan 4-0

Ralf Rangnick og Østerrike reiste seg etter nederlaget mot Norge da de torsdag slo Kasakhstan 4-0 på eget gress.

Av NTB | 10.10.2024 22:52:06

Sport: Dermed har Rangnicks mannskap i likhet med Østerrike fire poeng. Norge leder nå nasjonsligagruppe med sju poeng.

Snaut ti minutter ut i kampen i Linz utnyttet en vertene en feil i det kasakhstanske forsvaret, og Christoph Baumgartner lot seg ikke be to ganger da han fikk muligheten alene med bortelagets sisteskanse.

Åtte minutter etter sidebyttet stanget Philipp Lienhart inn 2-0 med pannebrasken, før Marcel Sabitzer la på til 3-0 kort tid senere.

Ti minutter før slutt fastsatte Matthias Seidl resultatet til 4-0.

Kasakhstan innledet høstens nasjonsliga med et sterkt 0-0-resultat hjemme mot Solbakkens Norge. I den andre av to septemberkamper ble det 0-3-tap mot Slovenia.

Østerrike spilte 1-1 borte mot Slovenia i den første nasjonsligakampen, før Felix Horn Myhre og Erling Braut Haaland påførte Ralf Rangnicks mannskap et 1-2-nederlag få dager senere.