Storhamars Anniken Obaidli ble toppscorer mot Gloria Bistrita. Foto: Geir Olsen / NTB

Obaidli-show sikret viktig seier for Storhamar i Champions League

Anniken Obaidli var kampens store spiller da Storhamar vant 25-23 hjemme over rumenske Gloria Bistrita i mesterligaen søndag ettermiddag.

Av NTB | 20.10.2024 15:39:13

Sport: Dermed tok Storhamar sin andre seier i mesterligaen denne sesongen. Hamar-klubben står totalt med fem poeng og ligger på 5.-plass i gruppe A.

Det er de to beste fra hver gruppe som tar seg direkte videre til sluttspillet, mens 3.- til 6.-plassen må ut i en kvalifisering.

Etter en jevn første omgang kunne Storhamar gå til pause med 13-11 ledelse på Hamar. Anniken Obaidli var omgangens toppscorer med fire fulltreffere.

Vertene fikk også en frisk start på andre omgang da de raskt gikk opp i 18-13-ledelse. Rumenerne kneppet innpå utover omgangen, men Storhamar kunne likevel slippe jubelen løs da kampen ble avblåst til 25-23-seier.

Obaidli fortsatte målshowet i andre omgang og avsluttet kampen som toppscorer med åtte nettkjenninger. Danila So Delgado ble Gloria Bistritas mestscorende med sine seks mål.

Storhamar tok også nylig en knallsterk 27-25-seier over kriserammede Vipers.