Mohamed Salah og Liverpool vant klart mot Sevilla søndag. Foto: Richard Sellers / PA via AP / NTB

Nyland og Sevilla senket av praktscoringer – 17-åring markerte seg for Liverpool

Ørjan Håskjold Nyland måtte hente flere fantastiske avslutninger ut av nettet da Liverpool knuste Sevilla 4-1 i en treningskamp søndag.

Av NTB | 11.08.2024 15:32:55

Sport: En halvtime ut i oppgjøret sørget Diogo Jota for Liverpools første Anfield-scoring under nyansatte Arne Slot. Portugiseren fikk drømmetreff på et innlegg fra Trent Alexander-Arnold, og 27-åringen hamret ballen i krysset.

Mohamed Salah fikk muligheten til å doble ledelsen like etterpå, men egypteren nølte alene med Nyland. Det gjorde ikke Luis Diaz, som kort tid senere dro seg inn fra venstrekanten og doblet vertenes ledelse med en praktavslutning. Colombianeren fikk en langt enklere oppgave da han enkelt scoret 3-0 på åpent mål rett før pause.

Snaut halvveis ut i annen omgang reduserte gjestene, før Liverpools 17-åring Trey Nyoni fant veien til nettmaskene med en flott avslutning bare fem minutter etter at han kom innpå fra benken. Nyland fikk vist seg fram tross flere baklengs, og helt på tampen stanset han en god avslutning fra Salah.

Liverpool ble nummer tre i Premier League forrige sesong. Tidligere i år annonserte trenerlegenden Jürgen Klopp at forrige sesong ble hans siste som sjef for Merseyside-klubben. Nederlenderen Arne Slot ble valgt som erstatter.

Rødtrøyene fra Anfield sesongåpner borte mot Ipswich 17. august.