Sevilla-keeper Ørjan Nyland holdt nullen mot Real Betis i spansk La Liga søndag. Her fra en tidligere anledning. Foto: Peter Dejong / AP Photo / NTB

Nyland holdt nullen i derbykampen mot Betis

Ørjan Nylands Sevilla vant 1-0 i lokalderbyet mot Betis i spansk La Liga søndag kveld.

Av NTB | 06.10.2024 20:31:34

Sport: Dodi Lukebakios straffescoring i det 50. minutt sørget for en knepen seier mot rivalen. I motsatt ende av banen holdt Nyland Sevilla-buret rent.

Nordmannen var raskt nede og avverget Vitor Roques forsøk ti minutter før hvilen. I andreomgangen var han kjapt ute fra streken og forhindret en stor sjanse til gjestene.

Nianzou Tanguy Kouassi ble sendt i garderoben i det 90. minutt, men Sevilla holdt unna og tok sin tredje seier for sesongen. Resultatet sørger for at begge klubber står med 12 poeng etter ni spilte kamper.

Torsdag er Nyland selvskreven i Ståle Solbakkens landslagsellever som skal møte Slovenia i nasjonsligaen på Ullevaal. Søndag venter Østerrike på bortebane i samme turnering.

Allerede mandag gjennomføres samlingens første treningsøkt.