Bournemouth er i form. Foto: Adam Davy/PA via AP / NTB

Ny tung smell for Southampton i Premier League

Nyopprykkede Southampton har kun ett poeng etter at Premier League-sesongen er seks runder gammel. Mandag ble det 1-3-tap for Bournemouth.

Av NTB | 30.09.2024 23:01:20

Sport: Det hjalp lite for Southampton-fansen at laget hevet seg i annen omgang i mandagens kamp. Oppgjøret var i realiteten avgjort før pause.

Da scoret Bournemouth tre ganger ved Evanilson, Dango Ouattara og og Antoine Semenyo.

Brasilianske Evanilson er hentet inn som erstatter for stjernespissen Dominic Solanke, som ble hentet til Tottenham i sommerens overgangsvindu. Mot Southampton fikk han sitt første mål.

Midtstopper Taylor Harwood-Bellis reduserte for Southampton til 1-3 tidlig i annen omgang og skapte et lite håp hos egne fans om en snuoperasjon. Det var imidlertid gjestene aldri spesielt nær å sjøsette.

Bournemouth har åtte poeng på seks kamper i Premier League-innledningen og ligger på 11.-plass på tabellen. Southampton har kun Wolves bak seg.