Antonio Nusa både scoret og serverte for Club Brugge søndag kveld. Foto: Nikola Krstic / NTB

Nusa scoret og serverte i Brugges målfest

Antonio Nusa noterte seg med både mål og assist da Ronny Deilas Brugge knuste RWDM 7-1 på hjemmebane i den belgiske eliteserien i fotball søndag kveld.

Av NTB | 20.08.2023 20:34:40

Sport: Brugge topper dermed tabellen med ti poeng etter fire serierunder. Det er imidlertid bare målforskjell som skiller dem fra Gent på 2.-plass.

Nusa startet som vanlig kampen og gjorde seg først tellende da han spilte opp Andreas Skov Olsen på 2-1-målet til Brugge. Den tidligere Stabæk-juvelen sendte også Brugge opp i 5-1-ledelse da det sto igjen 16 minutter igjen på klokken.

Tidligere Bodø/Glimt-spiss Philip Zinckernagel, Skov Olsen (to mål), Thiago Rodrigues, Tajon Buchanan og Abner (selvmål) scoret resten av Brugges mål. Florent Da Silva satte inn gjestenes eneste scoring for kvelden.

Nusa gjorde sommeren 2021 overgang fra Stabæk til Brugge, hvor han har notert seg med fire mål og tre assist på 43 kamper.

Hugo Vetlesen startet også kampen for Brugge, men ble byttet ut etter 71 minutter.