Antonio Nusa assisterte for Brugge. Foto: Terje Pedersen / NTB

Nusa-assist da Brugge fortsatte marerittrekken

Antonio Nusa noterte seg for en målgivende pasning da Brugge tapte 2-3 borte mot Genk søndag ettermiddag.

Av NTB | 11.08.2024 22:03:00

Sport: Dermed står Brugge fortsatt uten seier etter tre serierunder. Etter én uavgjort og to tap er laget helt nede på 14.-plass på tabellen.

Brugge fikk imidlertid en god start på kampen da Andreas Skov Olsen skjøt gjestene i ledelsen etter å ha blitt assistert av Nusa på tampen av første omgang.

Dansken la også på til 2-0 etter en times spill, men åtte minutter senere reduserte Jarne Steuckers for Genk. Det var starten på en vill snuoperasjon.

For med sju minutter igjen på klokken utlignet Tolu Arokodare, før Patrik Hrosovský ble matchvinner fire minutter på overtid.

Nusa startet kampen, men ble byttet ut etter 66 minutter. Hugo Vetlesen spilte hele kampen og pådro seg et gult kort.

Vetle Dragsnes’ Charleroi vant 1-0 hjemme over Gent, mens Jesper Dalands Cercle Brugge overkjørte Beerschot og vant 4-1 på hjemmebane.