Detroit Red Wings høyreving Michael Brandsegg-Nygård (28) med kontroll over pucken foran Ottawa Senators' høyreving Zack MacEwen (17) i kampens andre periode. Foto: Carlos Osorio / AP / NTB

Norsk stjerneskudd var med da Red Wings tapte mot Ottawa Senators

Det norske ishockeytalentet Michael Brandsegg-Nygård (18) kunne notere en assist da laget hans Detroit Red Wings tapte mot Ottawa Senators i en treningskamp fredag.

Av NTB | 05.10.2024 04:31:22

Sport: Nordmannen fikk 13 minutter og 21 sekunder på isen og en assist på 2-0-målet til Red Wings åtte minutter ut i første periode.

Red Wings ledet nesten hele kampen, men etter 16:35 i tredje periode utlignet Ottawa Senators til 3-3. Ottawas seiersmål kom på overtid og kampen endte 4-3.

18-åringen skal også være tiltenkt en rolle i kampen mot Toronto Maple Leafs lørdag, ifølge hockey-nettstedet nitten.no.

Red Wings starter sin NHL-sesong med en kamp mot Pittsburgh Penguins 10. oktober.