Aston Villas Diego Carlos jubler for utligning til 1-1 mot David Møller Wolfs AZ i conferenceligaen torsdag. Foto: Jacob King/PA via AP / NTB

Møller Wolfe og AZ tapte for Aston Villa

Nederlandske AZ med David Møller Wolfe på laget ledet, men måtte se Aston Villa bli for sterke. Det ble tap 1-2 i conferenceligaen gruppe E.

Av NTB | 09.11.2023 23:20:01

Sport: Etter at Aston Villa åpnet annenomgangen som det førende laget, sjokkerte Alkmaar med å kontre inn 1-0. Vangelis Pavlidis fikk en langpasning i bakrommet han utnyttet alene med Aston Villa-målvakten Emiliano Martínez.

Diego Carlos utlignet etter en drøy times spill da backen headet ballen i mål etter en corner.

Ollie Watkins ble matchvinner da han avsluttet et flott kombinasjonsspill mellom Villa-spillerne ni minutter før slutt.

I europaligaens gruppe A tok West Ham imot Olympiakos med Ola Solbakken i troppen. Nordmannen ble derimot værende på benken.

Lucas Paquetá gjorde 1-0 for The Hammers kvarteret før slutt.

Tyske Freiburg slo serbiske Backa Topola med 5-0 på hjemmebane og er a poeng med David Moyes menn med 9 poeng.

I conferenceligaens gruppe A klarte «norske» Klaksvik å holde Olimpia Ljubljana unna scoringer i 84 minutter. Da dukket David Sualehe opp og satte 1-0, mens Mustafa Nukic satte 2-0 to minutter før slutt

Den færøyske klubben med norsk trenerteam i Magne Hoseth og Daniel Berg Hestad, har også tre nordmenn i stallen. Vegard Forren måtte gi seg etter 86 minutter, mens Sivert Gussiås kom inn som innbytter. Målvakten Markus Pettersen er også i stallen.

Franske Lille er i føringen i gruppen med åtte poeng tross 1-1 borte mot Slovan Bratislava. Den slovakiske klubben har sju poeng, mens Klaksvik har fire og Ljubljana-klubben tre.