Michael Brandsegg-Nygard (28) fra Detroit Red Wings forsvarer pucken mot John Tavares (91) fra Toronto Maple Leafs i tredje periode av en treningskamp i NHL. Foto: Arlyn McAdorey AP / NTB

Maple Leafs vant 3-2 over Red Wings i treningskamp

Toronto Maple Leafs sikret 3-2 seier over Detroit Red Wings etter en sterk opphenting natt til søndag.

Av NTB | 06.10.2024 05:21:26

Sport: Detroit tok ledelsen tidlig i første periode. Etter 3:33 satte Christian Fischer inn 1-0, assistert av Andrew Copp. Maple Leafs svarte midtveis i perioden da Steven Lorentz utlignet til 1-1 med et håndleddsskudd etter 12:20, med assist fra Ryan Reaves.

Mot slutten av første periode tok Red Wings tilbake ledelsen. Andrew Copp scoret i powerplay etter 17:58 med et håndleddsskudd, assistert av William Wallinder og Joe Snively. Stillingen var dermed 2-1 til Detroit etter første periode.

I andre periode kom Toronto sterkt tilbake. Auston Matthews utlignet til 2-2 i powerplay etter 2:52 med et slagskudd, assistert av Mitch Marner og Matthew Knies.

Tredje periode ble avgjørende. John Tavares scoret seiersmålet for Maple Leafs i powerplay etter 4:58 med et håndleddsskudd, assistert av Auston Matthews og Mitch Marner. Toronto holdt stand resten av kampen og sikret seieren.

Mitch Marner utmerket seg med to målgivende pasninger, mens både Auston Matthews og John Tavares bidro med hver sin scoring i powerplay.

Norske Michael Brandsegg-Nygård fikk 15 minutter og 41 sekunder på isen, men ingen poeng i nattens kamp.