Jørgen Strand Larsen scoret mot Manchester City i Premier League søndag. Foto: Rui Vieira / AP Photo / NTB

Manchester City avgjorde på overtid mot Wolves – Jørgen Strand Larsen-scoring til ingen nytte

Jørgen Strand Larsen sjokkerte Manchester City med en tidlig scoring, men gjestene vendte til 2-1-seier på tampen i Premier League søndag.

Av NTB | 20.10.2024 16:59:23

Sport: Fem minutter på overtid ordnet John Stones City-seieren på en corner.

Før det hadde Strand Larsen sendt Wolves opp i en tidlig ledelse. Seks minutter var spilt da Nélson Semedo fant den norske spissen med et perfekt innlegg, og en upresset Strand Larsen kunne trille Wolves opp i føringen. Scoringen var hans tredje etter overgangen til Premier League-klubben i sommer.

– For et vidunderlig angrep fra A til Å. Det flyter bare som en symfoni hele veien, sa Viaplay-kommentator Lars Tjærnås.

Like vidunderlig var Josko Gvardiols utligning i det 33. minutt. Kroaten hamret til fra 20 meter og ballen fløy inn i det lengste hjørnet til 1-1.

City presset på for ledermålet, men en José Sá i storform i Wolves-buret gjorde jobben tøff for dem. Det var likevel bare et spørsmål om tid før City skulle ta ledelsen, og til slutt ble det seier til Manchester-laget.

Erling Braut Haaland var favoritten til å stikke av med målpoengene i den norske spissduellen, men greide ikke å gjøre seg tellende. Jærbuen jaktet scoring mot et Wolves-lag som har hatt store defensive utfordringer så langt i år. Etter sesongens sju første runder sto Wolves med ett poeng og 21 mål imot. City hadde på sin side 16 poeng mer og bare ni innslupne mål.

Wolves er også en av Haalands favorittmotstandere. Nordmannen har scoret i alt åtte mål i løpet av sine fem kamper mot gultrøyene.

Søndagens kamp var også en gylden mulighet for Pep Guardiolas menn til å skaffe seg en tre poengs luke på tittelutfordrer Arsenal. London-klubben røk 0-2 for Bournemouth lørdag.

Liverpool toppet tabellen før runden og møter Chelsea 17.30 søndag.