Branns Anna Aahjem scoret et flott mål mot Kolbotn mandag. Her fra en kamp mot LSK Kvinner i mars. Foto: Annika Byrde / NTB.

Målfest og keepertabber da Brann slo Kolbotn

De to landslagsaktuelle keeperne Aurora Mikalsen og Selma Panengstuen var begge uheldige da Brann slo Kolbotn 6-2 i Toppserien i fotball mandag.

Av NTB | 20.05.2024 16:31:03

Sport: Målene trillet inn i begge ender på Grorud Idrettspark før pause. Det kom til sammen fem scoringer i de første 45 minuttene. Branns Karoline Haugland scoret allerede etter seks minutters spill.

Deretter snudde Kolbotn oppgjøret ved Johannes Fridlund og Eline Hegg, før Brann kom tilbake ved Johanna Renmark og Rakel Engesvik. De landslagsaktuelle keeperne Aurora Mikalsen (Brann) og Selma Panengstuen (Kolbotn) var uvant lite patent ved et par av anledningene.

I annen omgang tok Brann helt over. 4-2-scoringen til Anna Aahjem noen få minutter inn omgangen var et ekte spissmål. Råsterke Aahjem tok med seg ballen inn i 16-meteren og nettet i nærmeste hjørne på lekkert vis.

Johanna Renmarks avslutning noen minutter senere gikk i mål via et par Kolbotn-bein. Tuva Henriksen ble kreditert et selvmål, men keeper Panengstuen hjalp også til for at det skulle bli scoring.

Det gjorde hun også da hun slo en corner rett i mål da Brann gikk opp til 6-2.

Det spilles ytterligere fire kamper i Toppserien senere mandag.