Jakob Dunsby storspilte og scoret to ganger da Sandefjord vant. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Målfest mellom sjansesløsende lag i Sandefjord – hjemmelaget seiret 4-3

Til tross for storspill av Sandefjords Jakob Dunsby og 4-3-seier over Haugesund, var det to sjansesløsende lag som møttes i hvalfangerbyen i Eliteserien.

Av NTB | 28.07.2024 19:03:02

Sport: Sandefjord har spillemessig imponert i mange kamper denne sesongen, men uttellingen har latt vente på seg. I søndagens kamp mot Haugesund klarte hjemmelaget endelig å vippe marginene i sin favør.

Haugesund tok ledelsen i kampen, men Sandefjord og Dunsby vendte oppgjøret i hjemmelagets favør. Kantspilleren serverte først utligningen til Loris Mettler, før han klinte til med to scoringer før pause.

– Det var deilig det. Flaks. Det var fint. Vi kan jo ikke spille fotball i Sandefjord, vet du. Det er jo det de alltid har sagt. Det er godt ballen triller med oss, sa en ironisk Dunsby til TV 2 i pausen.

Etter pause reduserte Haugesund umiddelbart, og sjansene fortsatte å florere til begge lag. Parfait Bizoza sørget for 3-3, som så ut til å bli resultatet, men på overtid fikk Sandefjord straffespark og sikret seieren.

Neste helg spiller Sandefjord borte mot Sarpsborg. Den kampen går på søndag. Dagen før får Haugesund en tøff test borte mot serieleder Bodø/Glimt.