Marcus Rashford og Alejandro Garnacho herjet for Manchester United mot Barnsley. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Målene rant inn for Manchester United – Berge og Fulham ute etter lang straffesparkkonkurranse

Manchester United er klar for neste runde i ligacupen med 7-0-seier over Barnsley. Hele tre spillere noterte seg for to scoringer.

Av NTB | 17.09.2024 23:11:40

Sport: United-manager Erik ten Hag gjorde noen bytter på laget mot Barnsley fra nivå tre, men stilte et sterkt angrep. Det fikk han belønning for da både Marcus Rashford, Alejandro Garnacho og Christian Eriksen scoret to ganger. Antony fikk sjansen fra start og omsatte et straffespark i mål.

Rashford sendte United i ledelsen etter 16 minutter med en god avslutning oppe i vinkelen. Ti minutter før pause fikk vertene straffespark da Antony ble felt av Barnsley-keeper Gabriel Slonina. Antony tok straffen selv og scoret.

På overtid fikk Garnacho sjansen fra kloss hold og tuppet ballen i nettet. Fem minutter ut i 2. omgang scoret argentineren igjen da han kom alene med keeper Slonina. Med ti minutter igjen scoret Eriksen to ganger, det siste målet kom med et flott skudd i hjørnet.

Sander Berge spilte hele kampen for Fulham da laget tapte etter straffer mot Preston. Straffesparkkonkurransen skulle vise seg å bli tøff å vinne da alle de 16 første scoret på sine forsøk, deriblant Berge. Straffesparkkonkurransen varte etter hvert så lenge at Berge igjen måtte skyte, og igjen traff han nettet.

Til slutt vant Preston 16-15 etter at Timothy Castagne bommet for Fulham. 31 av 34 straffer gikk i mål.

Southampton og Everton måtte også ut i straffesparkkonkurranse etter 1-1 etter 90 minutter. Der var Southampton best og tok seg videre med 6-5-seier. Dermed fortsetter Evertons svake sesong hittil. De har tapt alle sine tre første kamper i Premier League.

Kristoffer Ajer var ikke med i Brentford-troppen i 3-1-seieren over Leyton Orient. Crystal Palace slo Queens Park Rangers 2-1 og sikret seg plass i neste runde. Sheffield Wednesday slo Blackpool 1-0, mens Stoke tok seg videre etter straffesparkkonkurranse mot Fleetwood.