Harry Maguire scoret selvmål mot Skottland. Foto: Abbie Parr / AP Photo / NTB.

Maguire med selvmål da England vant 3-1 over Skottland

Harry Maguries mareritt fortsatte da han kom inn fra benken og scoret selvmål i Englands 3-1-seier over Skottland tirsdag kveld.

Av NTB | 12.09.2023 22:46:40

Sport: Den tidligere Manchester United-kapteinen er ute i kulden i klubblaget og måtte starte treningskampen mot nabolandet på benken.

30-åringen fikk imidlertid komme inn etter pause på stillingen 2-0, men han trengte ikke mer enn 23 minutter før han satte ballen i eget mål. Fra før hadde Phil Foden og Jude Bellingham scoret Englands to mål.

Drøye ti minutter senere gjorde riktignok Harry Kane det godt igjen for sin navnebror da han satte inn 3-1-scoringen for gjestene.

Både Skottland og England er så godt som klare for fotball-EM i Tyskland 2024. Skottland topper gruppe A med en luke på seks poeng ned til Spania, mens England topper gruppe C seks poeng foran Italia.