Frida Maanum scoret for Arsenal i 2-1-seieren over Southampton i ligacupens gruppespill. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Maanum scoret for Arsenal i ligacupseier

Frida Maanum scoret utligningsmålet da Arsenals kvinnelag vendte til 2-1-seier over Southampton i ligacupens gruppespill.

Av NTB | 23.11.2023 22:10:00

Sport: Arsenal tok sin annen strake seier i gruppespillet og klatret opp i ryggen på Tottenham, som også har vunnet begge sine kamper.

Maanum spilte fra start i et Arsenal-lag der manager Jonas Eidevall gjorde ni endringer fra søndagens seierskamp mot Brighton i superligaen. 13.438 tilskuere sørget for publikumsrekord for Southampton-kvinnene på St. Mary’s, og hjemmelaget tok ledelsen ved Molly Pike i det 55. minutt.

Fem minutter senere sørget Maanums knallskudd for at det sto 1-1. Det så lenge ut til å bli resultatet, og da ville det blitt straffesparkkonkurranse om et ekstrapoeng. Innbytter Amanda Ilestedt avverget det ved å nikke inn 2-1-målet i det 89. minutt.

Bare gruppevinnerne er sikre på å ta seg til kvartfinale i ligacupen.