Nordmannen Emil Lilleberg fikk over 13 minutter på isen for Tampa Bay Lightning i nattens oppgjør mot Toronto Maple Leafs. Maple Leafs vant kampen 5-2, og Tampa Bay Lightnings Brayden Point (21) sørget for Lightnings andre mål. Foto: Frank Gunn / The Canadian Press /AP / NTB

Lilleberg på isen i Tampa Bay-tap

Nordmannen Emil Lilleberg var tilbake på isen for Tampa Bay Lightning da de tapte 2-5 for Toronto Maple Leafs i en NHL-kamp natt til tirsdag

Av NTB | 22.10.2024 05:19:12

Sport: Nordmannen pådro seg en utvisning for holding i tredje periode, og fikk totalt 13 minutter og 18 sekunder på isen.

Han var tilbake i stallen etter å ha blitt droppet i lørdagens kamp mot Ottawa Senators etter at han to dager før noterte seg for en assist i oppgjøret mot Vegas Golden Knights.

Etter første periode var stillingen 1-1 etter at Maple Leafs’ William Nylander åpnet ballet, og Lightnings Nicholas Paul utlignet.

Maple Leafs stilte inn siktet for alvor i andre periode og scoret fire mål ved Auston Matthews, Nylander, Max Pacioretty og Mathhew Knies.

Lightnings andre mål kom i tredje periode i powerplay ved Brayden Point.