Tobias Lauritsen scoret og ble skadd da Sparta Rotterdam gjestet serieleder PSV Eindhoven lørdag. Her fra tiden i Odd. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Lauritsen scoret mot serielederen og ble skadd – PSV vendte til seier

Tobias Lauritsen ga Sparta Rotterdam ledelsen i bortekampen mot den suverene serielederen PSV Eindhoven, men kvelden endte med skade og tap.

Av NTB | 05.10.2024 22:11:24

Sport: Lauritsen scoret etter fint samspill med Arno Verschueren i det 10. minutt i Eindhoven.

Hjemmelaget vendte likevel til ledelse før pause. I det 35. minutt var Verschueren uheldig og gjorde selvmål, og tre minutter senere satte Luuk de Jong inn 2-1.

Lauritsen falt forkjært i den første omgangen, og fire minutter før pause måtte han byttes ut.

PSV ble redusert til ti mann da Matteo Dams ble utvist tidlig i 2. omgang, men Sparta greide aldri å utligne. PSV topper dermed tabellen med åtte seirer av like mange mulige.

Sparta er midt på tabellen.

Kampen mellom Breda og Nijmegen måtte avbrytes midlertidig da publikum kastet mynter på banen i sinne etter at hjemmelagets spiss Sana Fernandes ble utvist.

Da lagene kom tilbake på banen, avgjorde innbytteren Dominik Janosek med kampens eneste mål for de ti Breda-spillerne.