KFUMs Obilor Okeke og Fredrikstads Sigurd Kvile. Foto: Thomas Andersen / NTB

KFUM klarte ikke å revansjere braktapet hjemme mot Fredrikstad – spilte 0-0 på bortebane

Det var et revansjelysten KFUM-lag som måtte se seg fornøyd med 0-0 borte mot Fredrikstad i Eliteserien søndag kveld.

Av NTB | 04.08.2024 19:03:20

Sport: Sist lagene møttes fikk «Kåffa» grisebank på eget kunstgress. Etter to scoringer hver fra Morten Bjørlo og Jeppe Kjær, vant østfoldingene 4-1 på bortebane.

De to nyopprykkede lagene er likevel tabellnaboer og kan si seg godt fornøyd etter 17 serierunder. Fredrikstad ligger på 5.-plass, men KFUM følger på plassen bak.

Etter søndagens uavgjort står også begge lagene med fire kamper uten tap. Den rekken kan imidlertid bli tøff for KFUM å opprettholde når Rosenborg kommer på besøk neste helg.

Etter 45 relativt sjansefattige minutter måtte begge lagene gå til pause uten mål. Det fikk KFUM-sjef Johannes Moesgaard til å ta tak og bytte inn Amin Nouri for Håkon Helland Hoseth.

Utover i omgangen gjorde begge lag alt de kunne for å få et overtak i kampen, men lange innkast fra vertene ble den største snakkisen i kampen.

Lagene måtte dermed se seg fornøyd med poengdeling i plankebyen søndag kveld.

Fredrikstad mistet nylig treneren sin, Mikkjal Thomassen, som valgte å takke ja til en jobbtilbud fra svenske AIK. Siden har assistent Andreas Hagen ledet laget.