KFUM-spillerne feirer 1-0 scoringen til Amin Nouri under eliteseriekampen mot Molde mandag. Foto: Cornelius Poppe / NTB

KFUM frustrerte Molde – brennhete Ola Brynhildsen reddet poeng etter kalddusj

KFUM scoret først og gjorde livet surt for Molde-spillerne, men Ola Brynhildsens fjerde scoring på like mange kamper sørget for 1-1 i Eliteserien mandag.

Av NTB | 23.09.2024 21:01:28

Sport: Scoringene på Ekeberg Arena kom helt mot slutten. Først avsluttet Amin Nouri et flott KFUM-angrep med å sende vertene i ledelsen. Scoringen var veteranens første for klubben.

Molde bråvåknet tilsynelatende av baklengsmålet og fikk uttelling på direkten. Minuttet etter ledermålet til Nouri utlignet Ola Brynhildsen.

25-åringen, som er hentet tilbake til romsdalsklubben på lån fra Midtjylland, har nå gjort mål i fire kamper på rad. Mandag klarte han imidlertid ikke å fikse tre poeng.

I en svært hendelsesfattig første omgang var hjemmelaget nærmest noe kunne kalles en skikkelig målsjanse. Teodor Berg Haltvik dro seg fint fri i feltet, men foran mål fikk Molde fikk ryddet unna foran Amin Nouri.

Etter pause fikk Molde kampen mer inn i sin gate og da kom også sjansene for gjestene.

Først fikk KFUM-forsvaret med nød og neppe ryddet unna etter et innlegg fra Kristoffer Hagen. Deretter flikket Kristian Eriksen et hjørnespark fra Magnus Wolff Eikrem mot bakre stolpe. Ballen gikk en meter utenfor, samtidig som innbytter Casper Øyvann var nær å nå fram i tiden til å pirke den i mål.

KFUM var samtidig ikke ufarlige på overganger, som da Haltvik headet like til side for Molde-målet snaut halvveis i omgangen.

Deretter kom scoringene som varmet publikum i det sure høstværet på Ekeberg.

Det ene poenget betyr at tredjeplasserte Molde er a poeng med Viking på plassen bak på tabellen. KFUM er nummer sju.