Kristiansunds Oskar Sivertsen skjøt i stolpen mot Odd i Eliteserien. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

KBK og Odd delte poengene etter VAR-annullering og sjansesløseri

Både Kristiansund og Odd skapte store målsjanser under eliteserieoppgjøret søndag. Kampen endte likevel 0-0 etter sjansesløseri.

Av NTB | 22.09.2024 19:01:22

Sport: Odd ligger på 15.-plass med 22 poeng, mens Kristiansund står med 26 poeng på 11.-plass. Dermed henger fortsatt nedrykksspøkelset over begge lagene på vei inn i siste del av sesongen.

Både KBK og Odd skapte flere målsjanser i løpet av 1. omgang, og Kristiansund kunne slippe jubelen løs etter 37 minutter da Ruben Alte satte ballen i nettmaskene.

Feiringen ble imidlertid kortvarig da hoveddommer Kristoffer Hagenes tok turen ut for å sjekke målet på VAR-skjermen. Reprisene viste at ballen traff Alioune Ndour i armen i forkant av målet. Dermed ble scoringen annullert.

Ni minutter etter hvilen smelte Espen Ruud et frispark på mål som KBK-keeper Michael Lansing måtte gi retur på. Odd-spiss Torgeir Børven fikk en stor mulighet til å styre ballen inn, men satte den langt til side for mål.

Åtte minutter før slutt skar Oskar Sivertsen innover i banen og skjøt mot lengste kryss, men stolpen sto i veien for nettsus.

KBK møter Bodø/Glimt i neste kamp, mens Odd tar imot KFUM.