Kristiansunds Ruben Alte (t.v.) og Strømsgodsets Jonas Therkelsen møttes til duell i Eliteserien søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

KBK og Godset delte poengene: – Kanskje den kjedeligste omgangen jeg har spilt

Kristiansund og Strømsgodset var begge tilsynelatende greit fornøyde med ett poeng hver og spilte 0-0 i Eliteserien søndag.

Av NTB | 20.10.2024 18:59:30

Sport: – Det er en tøff kamp. Det er to lag som vil mye, men som kanskje ikke evner så mye. Jeg føler vi er hakket bedre i første omgang, mens de er hakket bedre i den andre, sa KBK-kaptein Dan Peter Ulvestad til TV 2.

Etter et tamt og til dels sjansefattig oppgjør på Nordmøre må begge lag forbli skjerpet i sesonginnspurten.

– Vi skaper nok sjanser til å score mål, men det er marginer som gjør at det blir 0-0. Prestasjonene er økende, og der ønsker vi å være utover sesongen. Da blir det forhåpentlig flere trepoengere også, sa Godset-trener Jørgen Isnes.

KBK og Godset var tabellnaboer og hadde henholdsvis fem og seks poengs margin til nedrykksstriden før søndagens kamper. Det skal likevel lite til før streken truer.

Strømsgodset møter Fredrikstad, Rosenborg, KFUM Oslo, Tromsø og Molde før sesongslutt. For KBK venter HamKam, FFK, Viking, KFUM og RBK.

– Det er tamt offensivt. Det er kanskje den kjedeligste omgangen jeg har spilt. Vi må ha en litt artigere andreomgang, tror jeg, sa KBKs Ruben Alte til TV 2 i pausen.

Etter hvilen ble det ikke stort mer å glede seg over for de oppmøtte supporterne. Nærmest var Herman Stengel som sendte et frispark i tverrliggeren på tampen, men kampen ebbet ut i 0-0.

Kristiansund gikk inn i oppgjøret med to seirer, to tap og ett uavgjortresultat på sine siste fem kamper. Godset var i noe svakere form med to tap, to uavgjorte og én seier.