Jack Robinson setter ballen i eget nett i Sheffield Uniteds 0-5-tap for Brighton. Foto: Nick Potts / PA / AP / NTB

Katastrofen fortsetter for PL-jumboen – ydmyket av Brighton

En tidlig utvisning til Sheffield United gjorde at Brighton hadde få problemer med å ta alle poengene på Bramall Lane. Gjestene vant 5-0.

Av NTB | 18.02.2024 17:18:20

Sport: Det har vært en bekmørk sesong for Sheffield United så langt. Med 13 poeng fra 25 kamper har det vært lite å juble for i lagets comebacksesong i Premier League.

Søndagens kamp gjorde klubben historisk i negativ forstand. Ingen har før sluppet inn 64 mål så tidlig i en PL-sesong.

Vertene hadde nok et lite håp før kampstart etter den overraskende borteseieren mot Luton forrige uke. De landet imidlertid fort på jorden igjen.

Etter bare 13 minutter kastet Mason Holgate seg inn i en hodeløs takling og fikk rødt kort.

Snaue åtte minutter senere tok Brighton ledelsen da unggutten Facundo Buonanotte stanget inn en corner. Like etter la Danny Welbeck på til 2-0.

Et kvarter før slutt var Sheffield Uniteds midtstopper Jack Robinson uheldig og satt ballen i eget nett. Ydmykelsen ble komplett da den ferske afrikamesteren Simon Adingra la på både 4-0 og 5-0 til Brighton.

Dermed fortsetter Brighton jakten på europaspill. Etter seieren ligger de på sjuendeplass.