Minnesota Wild, uten Mats Zuccarello i troppen, vant søndagens NHL-oppgjør mot San Jose. Foto: Stacy Bengs / AP / NTB

Kaprizov tremålscorer da Minnesota vant uten Zuccarello

Mats Zuccarello var ikke i Minnesota Wild-troppen da San Jose Sharks ble slått 4-3 i søndagens hjemmekamp i NHL.

Av NTB | 04.03.2024 04:07:37

Sport: Etter to strake tap ble det omsider seier for Minnesota Wild i søndagens NHL-oppgjør mot San Jose Sharks. Mats Zuccarello var ikke med i Minnesota-troppen. Personlige årsaker oppgis å være grunnen.

Gjestene fra San Hose ledet både 2-0 og 3-2, men Minnesota Wild kjempet seg tilbake og avgjorde kampen fire minutter før full tid. Det var mye takket være Kirill Kaprizov, som satte tre pucker i nettet.

Etter en målløs førsteperiode gikk det under to minutter av midtperioden før gjestene tok føringen ved Mikael Granlund. Nico Sturm doblet ledelsen knappe tre minutter senere.

Lagene var likevel like langt etter andre periode etter at Frederick Gaudreau og Kaprizov scoret for hjemmelaget.

Kun 23 sekunder ut i siste periode gikk San Jose Sharks opp i ledelsen på ny, men Kaprizov utlignet til 3-3 to minutter senere.

Og det var Kaprizov som skulle bli det store helten. Fire minutter før full tid satte han inn sitt tredje og Minnesotas fjerde da han fastsatte sluttresultatet til 4-3.