Liverpool-manager Jürgen Klopp på sidelinjen under onsdagens kamp. Foto: Philipp von Ditfurth / dpa via AP / NTB

Jota fikset Liverpool-seier i første oppkjøringskamp

Diogo Jota scoret to mål på overtid da Liverpools stjernegalleri slo tyske Karlsruhe 4-2 i sin første treningskamp denne sommeren.

Av NTB | 19.07.2023 20:33:18

Sport: Darwin Nuñez sendte Liverpool i ledelsen etter bare tre minutter, men Lars Stindl og Sebastian Jung vendte kampen for vertene. I annen omgang utlignet Cody Gakpo før Jota ordnet seier tre minutter på overtid. Noen sekunder senere la samme mann på til 4-2 mot laget som spiller på nivå to i tysk fotball.

Liverpool-manager Jürgen Klopp benyttet store deler av troppen i kampen da han byttet hele laget til pause. Nysigneringene Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister fikk én omgang hver på Liverpools midtbane.

Neste kamp for Liverpool er mot Greuther Fürth mandag. Også de har sin hverdag i 2. Bundesliga. Senere i sommer skal Liverpool møte Leicester og Bayern München i Singapore.

Liverpool skal kommende sesong kjempe seg tilbake til mesterligaen, som de gikk glipp av med femteplassen i Premier League sist sesong.

De rødkledde serieåpner borte mot Chelsea 13. august.