Henny Thorhallsson scoret da Norges J16-landslag vant åpent nordisk mesterskap. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

J16-landslaget vant åpent nordisk mesterskap

Henny Thorhallsson og Anny Kerim-Lindland scoret målene da Norges J16-landslag vendte til 2-1-seier mot Nederland og vant åpent nordisk mesterskap i fotball.

Av NTB | 12.07.2023 20:13:18

Sport: Nederlenderne tok ledelsen ved Zoë Zuidberg etter ti minutter, men Norge snudde kampen før pause. Kolbotns Thorhallsson og Start Kvinners Kerim-Lindland sto bak målene som sørget for snuoperasjon.

Da det ikke ble flere mål i 2. omgang, kunne de norske jentene juble for turneringsseier.

Norge slo Finland 6-4 etter straffer i den første kampen i åpent nordisk mesterskap i Sverige for en knapp uke siden. Siden ble det 3-0-seier over England i semifinalen søndag.