Vålerengas Mikkel Christiansen feirer sin 2–0 scoring under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Stjernen på Jordal Amfi. Foto: Javad Parsa / NTB

Ishockey: Mikkel Christiansen ble hattrickhelt da Vålerenga slo Stjernen

Mikkel Christiansen scoret tre av målene da Vålerenga herjet på Jordal Amfi og slo Stjernen 4-1 i eliteserien i ishockey torsdag.

Av NTB | 17.10.2024 20:59:15

Sport: Christiansen gjorde både 2-0, 3-0 og 4-0 til ekte hattrick i 3. periode. Han nettet etter 42.06, 44.17 og 49.28 minutter. Det er sterkt.

Villiam Haag sendte Vålerenga i føringen 3.47 minutter inn i 2. periode, mens Christian Blomqvist reduserte for Stjernen med drøye fem minutter igjen å spille.

Vålerenga ligger fortsatt på 2.-plass på tabellen med lik poengsum som serieleder Stavanger Oilers, og det var aldri noen tvil om at også Stavanger Oilers ville vinne. De vant hele 9-1 hjemme mot Lørenskog. Mathias Trettenes og Dan Kissel ble begge tomålsscorere.

Frisk Asker slo Comet 4-3 etter forlengning. Michael Haga ble matchvinner 27 sekunder inn i forlengningen.

Det sto 3-3 etter full tid mellom Narvik og Lillehammer. Kampen gikk til både forlengning og straffeslag. Narvik måtte ut i straffeslag i fjerde kamp i rad, men denne gangen vant de ikke. Lillehammer trakk det lengste strået og vant 4-3.

I ordinær tid gikk Narvik opp i 3-2 etter scoring av Kåre Byrkjeland med 1.09 minutter igjen å spille. 10 sekunder før full tid ordnet Jackson Desouzsa 3-3 for Lillehammer.