Emilie Haavi (til høyre) i kamp med Servettes Daina Bourma 296. september. Foto: Martial Trezzini / Keystone via AP / NTB.

Innbytter Haavi scoret i Romas storseier

Emilie Haavi (32) både scoret og assisterte da Roma slo Galatasaray hele 6-1 på bortebane i mesterligaens gruppe A i fotball torsdag.

Av NTB | 17.10.2024 21:09:13

Sport: Haavi kom inn til 2. omgang og markerte seg umiddelbart, men avslutningen hennes gikk utenfor mål i det første minuttet etter hvilen. Etter snaue ti minutter på banen kom scoringen i det 56. minutt. Hun fikk ballen på venstresiden, og fra hjørnet av 16-meteren skjøt hun lekkert i mål i det lengste hjørnet. Da ble det 3-0 til Roma.

Haavi var også nest sist på ballen da Manuela Giugloiani la på til 4-0 tre minutter senere.

Det var seks ulike målscorere for Roma i den mektige borteseieren. De fire siste ble satt inn av Hawa Cissoko, Valentina Giacinti, Marta Pandini og Alice Corelli.

Roma har vunnet begge sine to første kamper i gruppe A.