Henriette Jæger etter 400-meterfinalen på Stade de France under sommer-OL i Paris 2024. Foto: Beate Oma Dahle / NTB.

Henriette Jæger seiret i Zürich

Henriette Jæger (21) løp inn til 50,49 og seier på 400 meter i Diamond League-stevnet i Zürich torsdag.

Av NTB | 05.09.2024 19:45:32

Sport: Løpet hadde riktig nok ikke Diamond League-status, og Jæger hadde både best personlig rekord og best årsbeste tid av de åtte løperne på startstrek. Seieren kom derfor ikke overraskende. Susanne Gogl-Walli fra Østerrike ble nummer to med 50,60, mens 52,10 ga 3.-plass for Anastazja Kus fra Polen.

Jæger har hatt en sterk sesong. I løpet av sesongen har hun satt personlig rekord på distansen med 49,85. Det skjedde i sveitsiske La chaux-de-Fond 14. juli. I OL-finalen 9. august ble hun nummer åtte med tiden 49,96.

I Diamond League-stevnet i polske Chorzów 25. august ble det 6.-plass med 50,33.