Håvard Nielsen scoret og ble utvist da Hannover tapte 1-3 i toppkampen mot Kaiserslautern i tysk 2. Bundesliga. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Håvard Nielsen scoret og ble utvist i toppkampen

Håvard Nielsen pådro seg direkte rødt kort på overtid da Hannover tapte 1-3 for Kaiserslautern i fredagens toppkamp i 2. Bundesliga.

Av NTB | 06.10.2023 20:52:29

Sport: Den norske spissen scoret gjestenes ledermål i det 17. minutt. Han holdt hodet kaldt da Andreas Voglsammer spilte ham alene med keeper og satte ballen i mål.

Ledelsen sto seg til det femte tilleggsminuttet i første omgang. Da utlignet Boris Tomiak på straffespark etter at Marcel Halstenberg ble avblåst for å bruke albuen mot Jan Elvedi på et frispark.

I det 79. minutt avsluttet Aaron Opoku en kontring med 2-1-målet. Nielsen prøvde å stoppe kontringen ved å lage frispark, men lyktes ikke.

På overtid mistet nordmannen hodet etter å ha blitt felt stygt av Elvedi. Nielsen sparket ut med beinet, og dommeren dro opp det røde kortet.

Elvedi fikk gult for fellingen, og Hannover-keeper Ron-Robert Zieler fikk også gult da han protesterte mot utvisningen.

Åtte minutter på overtid fikk Daniel Hanslik gult kort for filming, men VAR grep inn og kom til at han ble felt. Dermed kunne Tomiak fastsette resultatet på straffespark.

Hannover ville med poeng ha toppet tabellen, men i stedet klatret Kaiserslautern til tabelltopp.