Wrexham vant over Manchester United i en treningskamp natt til tirsdag. Foto: Gregory Bull / AP / NTB / AP

Hansen-Aarøen startet for Manchester United – tapte mot Wrexham

Det norske stjerneskuddet Isak Hansen-Aarøen fikk tillit fra start da et svært ungt Manchester United-lag tapte 1-3 mot Wrexham.

Av NTB | 26.07.2023 08:23:24

Sport: Det var et uerfarent Manchester United-lag, som spilte uten de store profilene. Wrexham scoret to mål før pause, mens den spanske 19-åringen Marc Jurado fikk inn en redusering seks minutter på overtid av første omgang.

De rødkledde fra Manchester klarte likevel ikke å hente seg helt tilbake. Sam Dalby fastsatte resultatet til 3-1 for Wrexham. Den kommende sesongen spiller den walisiske klubben på nivå fire. Det blir første gang på 15 år at klubben spiller i det profesjonelle ligasystemet.

Hansen-Aarøen ble byttet ut etter 60 minutter.

Natt til torsdag møter Manchester United den spanske storklubben Real Madrid. Da vil høyst trolig de fleste av stjernene få spilletid.