Anniken Obaidli og resten av Storhamar-laget tapte i Romania søndag. Foto: Geir Olsen / NTB

Håndball: Storhamar tapte i Romania

Storhamars håndballkvinner havnet tidlig bakpå og røk 28-32 for CSM Bucuresti i den andre kampen i årets mesterligasesong.

Av NTB | 15.09.2024 17:31:29

Sport: Storhamar havnet på et tidspunkt under med fire mål i 1. omgang, men hevet seg til pause. Da sto det 17-15 i favør hjemmelaget.

Etter pausen fortsatte Bucuresti å være farligst, og etter åtte minutter hadde vertene økt ledelsen til seks mål.

Storhamar greide aldri å komme tilbake i kampen og røk på sitt første nederlag i mesterligaen denne sesongen.

Mathilde Rivas-Toft ble Storhamars toppscorer med sju mål. CSM har Emilie Hegh Arntzen i troppen. Hun scoret tre ganger for vinnerlaget.

Storhamar spilte 29-29 mot franske Metz i den første kampen i mesterligaen. Hamar-laget skal i neste runde opp mot ungarske FTC Hungaria på hjemmebane førstkommende søndag.

Vipers Kristiansand står med én uavgjort og ett tap hittil. De spilte lørdag 30-30 mot et annet rumensk lag i form av Rapid Bucuresti.