Emilie Haavi i aksjon for Roma mot Bayern München i fjorårets utgave av mesterligaen. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Haavi-scoring da Roma sikret mesterligaplass

Emilie Haavi scoret det første målet i Romas 7-2-seier over sveitsiske Servette borte i siste kvalifiseringsrunde til mesterligaen.

Av NTB | 26.09.2024 21:01:27

Sport: Dermed vant italienerne 10-3 sammenlagt og er klar for puljespill i mesterligaen.

Haavis scoring kom etter tolv minutter og var et produkt av en blanding mellom svakt forsvarsspill og en god avslutning.

Servette-keeper Mickaela Bottega kom ut for å fange ballen, men ga den i stedet til Evelyne Viens, som raskt sentret til Haavi. Landslagskanten dro seg innover i banen før hun skjøt hardt i mål.

To minutter senere doblet Giulia Dragoni ledelsen, og med det var dobbeltoppgjøret langt på vei avgjort. Roma vant til slutt svært komfortabelt.

Haavi ble byttet ut etter en times spill etter å ha fått assist på Saki Kumagais 4-1-scoring før pause.

Juventus (5-2 sammenlagt over Paris Saint-Germain) og St. Pölten (8-0 over Mura) ble også mesterligaklare torsdag. Manchester City, Real Madrid og Arsenal skal også i aksjon.

Vålerenga sikret plass i mesterligaen med seier over Anderlecht onsdag. Trekningen til gruppespillet avvikles fredag.