Ryan Gravenberch gir her Liverpool ledelsen mot Union Saint-Gilloise i europaligaen. Foto: Jon Super / AP / NTB

Gravenberch med sitt første Liverpool-mål

Ryan Gravenberchs scoring banet vei for Liverpools 2-0-seier mot belgiske Union Saint-Gilloise i europaligaen.

Av NTB | 05.10.2023 23:12:36

Sport: Målet kom like før pause og var Gravenberchs første siden overgangen til England. Nederlenderen utnyttet svakt keeperspill og scoret enkelt på en returball.

Gjestenes målvakt hadde ikke kontroll på Trent Alexander-Arnolds harde skudd fra distanse.

På overtid trygget Diogo Jota hjemmeseieren på Anfield. En klarering havnet rett i beina på portugiseren, som kaldt trillet inn 2-0.

Liverpool var klart best før pause, men Union Saint-Gilloise hadde noen farligheter i andre omgang som gjorde at vertene tidvis levde farlig.

Etter to kamper har Liverpool full pott i pulje E. Merseyside-klubben er blant favorittene til å vinne den nest gjeveste europacupen.

Det endte 1-0 til franske Toulouse hjemme mot LASK fra Østerrike.